27.9.15

Terveellinen kasvishamppari

1
Moikkamoi!! :) Tänään mä haluisn tulla jakamaan teijän kanssa tälläsen nopeen ja ihan TOSI TOSI hyvänmakusen (terveellisen!!) hampparin. Tää oli vaan niin hyvää, namnam! Jos nyt heräs ennakkoluuloja tästä lihattomasta juustottomasta hampparista, niin heitäppä ne luulot pois ja kokeile! Ohjekin on ihan helppo, eikä paljoa vaadi vaivaa tai aineksia!

Itse käytin:

- 2 siivua Reissumiehen tosi tummaa ruisleipää
- kasvispihvi
- tomaattia
-pinaattia
-hummusta
-ketsuppia
- barbeque kastiketta

Valmistus: (meni ehkä 5 minuuttia)

 leivät paahtimeen > kasvispihvi pannulle (pikkasen litistin sitä, että se ''peittää'' koko leivän) > hummusta toiselle leivälle > tomaattia, pinaattia ja valmis kasvispihvi leipien väliin > päälle ketsuppia ja bbq-kastiketta > VALMIS!

6

Omasta mielestä tää hamppari on paljon parempaa ja maukkaampaa kun McDonalsin rasvapommit, ja ihan varmasti tuun tekemään noita vielä monta kertaa :) Jos päätät kokeilla, niin kerro ihmeessä miltä tää maistu sun suuhun!
____________________________________

Ja hei jos vielä keksitte jotain kysyttävää, niin tänään kerkeää vielä pistää niitä tohon aikasemman postauksen kommenttiboxiin! Huomenna mulla ois tarkotus kuvata vastaukset videolle :)

Nyt toivotan teille pirteetä sunnuntaita ja mäoäs jatkankin valmistautumista koeviikkoon!!

-Janina

6 kommenttia:

  1. Iha super hyvän kuulosta! Pitää kokeilla itekkin :)

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä hyvälle! Täytyy koittaa itsekin :-)

    VastaaPoista
  3. en ois uskonu että tuun koskaan syömään kasvis hampparia mutta toi näyttää niin hyvältä että munkin on ihan pakko kokeilla :D

    VastaaPoista