5.9.15

Kesä 2015


Ihana kesä on nyt takana päin ja kokosin tähän yhteen postaukseen mun koko loman tapahtumat. Paljon tuli tehtyä ja koettua ja voi että kun tuli jo pieni ikävä näitä hetkiä.. 


No mutta tästä lähtee!! 


Hämeenlinna ja Ahveniston kisat
1
Elikkäääs Hämeenlinnassa kerettiin käväsemään ja Ahveniston radalla kattomassa Posche kisoja!  Sää suosi vähän aikaa, kunnes yhtäkkiä rupeskin satamaan - ei se menoa haitannu, oli tosi hauskaa :)


Tallinna
k
Tallinassa yövyttiin yksi yö Jukan kanssa. Matkasta päällimmäisenä muistissa on ruoka ruoka ja ruoka ;)


Viro ja Latvia
y
Noniin ja Viron mailla jatketaan - seura ainoastaan vaihtu! Tallinnasta lähdettiin käymään Pärnussa ja Riikassa pikavisiitillä. Automatkalla Pärnuun siis päätettiin vaan jotenkin yhtäkkiä mennä Riikaan myös! Oli jotenkin tosi siistiä käydä niin extemporee toisessa maassa!


Mökki
t
Ah mökki!! Varmaankin koko mun kesän rentouttavin muutama päivää. Rakastan sitä kun saa vaan olla ja löhötä. Ihan parasta!!


Lappi ja mökki
i
Lisäää mökkeilyä!! Tää mökki sijaitsee kylläkin vähän ylempänä Suomessa kun toi aikasempi! Ajomatkalla auton vieressä juoksi pariin otteeseen huutava poro (ensimmäiset vapaana olevat porot, mitkä oon nähnyt). Pysähdyttiin kaksi kertaa, joissa kummassakin oli huikeet maisemat! Yksi yö vietettiin sitten takan lämmittämässä mökissä :)


Rovaniemi, vuosipäivä ja veneily
w
Tässä vähän sekalaisempaa :) Ylärivissä näkyy Jukan kotikaupunkia, Rovaniemeä. Tosi kiva pieni kaupunki. Ehdottomasti Rovaniemellä vieraillessa kannattaa käydä Cafe & Bar 21! Siellä tuli istuskeltua melkeenpä joka päivä!! :P

Jukan piiitkän n. kuukauden reissun jälkeen juhlistettiin meidän mennyttä vuosipäivää hotellissa Kuka muu on samaa mieltä, että hotellissa yöpymisen paras juttu on aamupala? oioi.. nami :P

 Veneilemässä myös kerettiin Empun kans käydä! Jäi itseasiassa mun ainoaksi kerraksi, yyh ;(


Rodos
8
Nonniiin ja viimeisenä mun ja äidin onnistunut Rodoksen matka! Aurinkoa, ruokaa, kävelyä, ruokaa, aurinkoa.. :) Oli ihanaa!

Tällästä sisälsi mun kesä! Seuraava kesä tuleekin olemaan vähän erilaisempi, nimittäin oon suunnitellu vähän työteläisempää kesää ensvuodelle. Keväällä heti kirjotusten jälkeen tulis etsiä itelleni jostain töitä. 

Mitkä oli teidän kohokohdat kesässä? :) 

-Janina

3 kommenttia:

  1. Super kivannäköinen kesä ollut sulla :)! Noi sun hiukset on kyllä niin upeet.. ♥

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia! :-)

    http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

    VastaaPoista