6.8.15

Morning walk

12
3
Rodoksella useampi aamu lähti käyntiin reippaalla kävelyllä. Herätyskello soi joka aamu kahdeksan aikoihin, jonka jälkeen suunnattiin heti rantakadulle. Pikku reippailun jälkeen mentiin rauhassa nautiskelemaan aamupalaa hotellille :) Musta oli ihana herätä aikasin ja päästä rannallekin jo ennen kymmentä. 
Otettiin itellemme jo ekana päivänä pieni haaste, että käveltäisiin joka päivä 10 kilometriä. Taisi toteutua kaikkina muina päivinä paitsi yhtenä! Rantaa pitkin saatto helposti kävellä vahingossa pelkillä flipflopeillakin yli neljä kilometriä. Maisemat oli niin ihania ja muutenkin uusi ympäristö, niin kävely ei kyllä puuduttanut yhtään. Iphoneissa on tosi hyvä ’’Terveys’’ app, josta näkee päivän aikana otetut askeleet ja kävellyt kilometrit! Tosi kiinnostava nähdä aina illalla paljon on tullut päivän aikana käveltyä! :) Toivottavasti mäki saisin nyt pian oman puhelimen, sillä jotenkin toi nykyinen Jukan samsung ei oikeen nappaa.. 
4
Ihanan aurinkoista torstaita kaikki!!! :) Vihdoin se aurinko tuli tänne Suomeenkin!

-Janina

6 kommenttia:

  1. No olitte ainaki reippaita, ku kävelitte tommosii pitkiä lenkkejä ja viel monena päivänä. : D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Aloin seuraamaan blogiasi, vaikuttaa tosi kivalle :-)

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi sulla! Katoin äsken kaikki sun videot läpi ja vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä! Sun videoita on kiva kattoo ja niistä tulee hyvälle tuulelle, kun oot niin aito ja luonteva kameran edessä :)

    VastaaPoista