26.8.15

Karkkipäivä

1a
b
2b
Nam Makuunin karkit <3 Parasta!! Oikeestaan eilen jo päätettiin Jukan kans, et tänään me mässäillään! Käytiin aamupäivästä salilla, jonka jälkeen oli tarkotus mennä suoraan karkkiostoksille. Jostain syystä kuitenkaan salin jälkeen meitä kumpaakaan ei enää innostanu karkit, mitä ihmettä?? Outoa mulle, koska yleensä mun tekee aina mieli karkkeja. Nooh, me tultiin sitten kotiin salaattitarvikkeiden kanssa ja rupesin melkein heti väsäilemään kanasalaattia. Sen jälkeen kun oltiin salaatit ammottu kitoihimme, niin oivoi jotain tapahtu.. Aivan jäätävä karkkihimo iski kumpaanki meistä! Pakkohan se oli sitten sitä saada ja uhrauduttiinki kävelemään yhteensä 8 kilometriä pelkästään karkkien takia lähimpään Makuuniin, haha :D Kävely ei kyllä haitannu ollenkaan, koska sadepilvet väisty auringon tieltä ja sää muuttu tosi kivaksi kävelykeliksi :) 
Siinä kävellessä huomasin, kuinka joidenkin puiden lehdet on jo muuttanu väriä rusehtavaksi. Syksy tekee tuloaan! Tänä vuonna mua ei ahdista kesän loppuminen, vaan oon oikeestaan aika innoissani vähän viileemmistä syksyilmoista :) 

Mitä mieltä te ootte syksystä? Ja onko teillä syksylle jotain erityisiä suunnitelmia? :)

-Janina


8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja oli varmaan ihana herkkuhetki! : DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja ooi oli!! Ja nyt hirvee ähky... :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) Itse ainakin tykkään syksystä ja se on mun lempi vuodenaika, joten odotan innolla sen alkamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Musta tuntuu, että tänä vuonna mäki alan tykkäämään aiempaa enemmän syksystä!! :)

   Poista
 3. namm nyt alko tekee mieli irttiksii! Ne on parhaita :3 Vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥ Tykästyin tähän heti ku tänne tulin :)! Hienot isot kuvat, selkee ulkoasu ja banneri ja tykkään sun kirjotustyylistä ^^
  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, iski itellekin kauhea karkkihimo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mullakin koko ajan tekee mieli karkkeja, haha :D

   Poista