5.7.15

Vuosipäivä

IMG_1571

Yksin tälläisena päivänä.. Tässä on yksi niistä huonoistapuolista suhteessa, jossa toinen ei aina ole läsnä. Kuluneen vuoden aikana on tullut vietettyä monia ns. juhlapäiviä yksin. Jukan syntymäpäivä, mun vanhojentanssit ja synttärit, ystävänpäivä, juhannus ja nyt tänään.. Meidän ensimmäinen vuosipäivä. Olisihan se mukava viettää tämä erityinen päivä oman rakkaan kanssa, mutta asiat eivät mene aina niin kuin haluaisi.

IMG_380110450844_10152818000754548_643971645181304988_n

Tää vuosi on mennyt tosi nopeesti! Ollaan keretty kokea kaikenlaista yhdessä ja monenlaisia muistoja on kertynyt. Se on jännä, miten toisesta ihmisesta voi tulla niin läheinen näin lyhyessä ajassa. Jukasta on tullu mulle poikaystävän lisäksi paras kaveri ja oon erittäin kiitollinen siitä, että me tavattiin ja ollaan saatu viettää tää vuosi yhdessä. 
Myönnän, että mulla on pikkuhiljaa tullut tosi ikävä, vaikka kerkesinkin jo sanoa, etten hirveästi yleensä ikävöi. Oikeastaan tää on hieno tunne! On ihanaa, että on joku ketä ikävöidä ja odottaa takaisin. Onneksi on enää vähän yli viikko, niin Jukka tulee päiväksi tänne ja päästään viettämään meidän vuosipäivää yhdessä. En malta odottaa!

-Janina

2 kommenttia:

 1. Woow oli pakko tulla huikkaamaan että oot huikeen kaunis! :3 ja sulla on tosi hyvälaatusia kivoja kuvia :) ja ooii toivottavasti tulee ihan huippu vuosipäivä! <3 ja se tunne kun näkee toisen pitkästä aikaa on ahhhhh :)

  Sait uuden lukijan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos tosi paljon :) Se tunne on kyllä ihan paras!!! :)

   Poista