15.7.15

Jukan ihana yllätys

1
2
3
4
5
Ihana yllätys, ihana poikaystävä! Jukka oli hommannu meille hotellihuoneen Helsingin GLO hotel Kluuvista, jossa  juhlistettiin meijän
  (jo mennyttä) vuosipäivää.
 Sängyllä odotti ruusu ja Thomas Sabon aivan ihana käsikoru. Hengailtiin ja maisteltiin kuohuvaa hetki hotellilla, jonka jälkeen käytiin syömässä ravintolassa ja istuskelemassa terassilla. Oli tosi ihana nähdä pitkästä aikaa :)
  Tänään kerettiin vielä viettää laatuaikaa aurinkoisessa (niimpä, mitä ihmettä?? ei satanut :D)  Helsingissä kierrellen. Pari tuntia sitten Jukka lähtikin jo uudelle työkeikalle Liettuaan, yhyy.. Onneksi Juksukka tulee lauantaina jo takasin ja päästään lähtemään autolla Oulua kohti! Jee oon ihan innoissani lähössä pitkästä aikaa pohjoseen. Ainut mistä en oo niin innoissani on hyttyset, joita siellä on miljoonittain!! HYI.

Mutta tosiaan, superihana yllätys ja ilta kokonaisuudessaan! :)
Kiitos Jukka <3

-Janina

8 kommenttia:

 1. Oih ihana poikaystävä sulla :) ja todella kauniin korun antoi <3
  http://loikkivat.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis tää sun blogin ulkoasu! Tykkään tälläisistä selkeistä blogeista, joissa on hyvälaatuisia kuvia. Sait uuden lukijan!:)

  http://heidieveliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana poikaystävä!! Vitsit kun munkin mies olis noin romanttinen xD Mut joo, uusi lukija täällä ilmoittautuu! Tämä on huippuihana bogi, ja oot tosi taitava kuvaamaan. Tykkään sun videoistakin, ne tuo sitä persoonallisuutta tähän blogiin :)) Aivan häikäisevän kaunis nainen olet myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi ihana kommentti!!! Kiiitos tuhannesti :) <3

   Poista
 4. Moikka Janina, haaste heitetty sulle! Toivottavasti osallistut :)!

  Linkki haasteeseen! http://elisamartta.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards-haaste.html


  (sori , oli pakko laittaa toiseen kertaa koska kone lagitti enkä ooo yhtään varma lähettikö se sitä viestiä vai ei :D!!)

  VastaaPoista