11.6.15

Nytkö kesä?

Missä lämpimät kesäpäivät ja rantakelit luuraa? Tuntuu tyhmältä, ettei kesäkuussa ole kunnon kesäsäitä. Aurinko kyllä lämmittää mukavasti, mutta näiden viime päivien aikana on tuullu tosi ikävästi, minkä takia ilma tuntuu tosi viileältä. Toivon kovasti, että nyt lähipäivinä tulis sellasia kunnon hellepäiviä. Mä nimittäin rakastan ottaa aurinkoa!! Ehkä vähän liikaakin hehe.. 

IMG_1885IMG_1874

Tänään oli kyllä viime päiviä aurinkoisempi ja hieman myös lämpimämpikin sää. Käytiin Neean kanssa nautiskelemassa Cafe Vanhassa jäätelöt, jotka sai suunnitella itse mielensä mukaan. Jo viime kesästä asti olin katsellut ihanan näköisiä kuvia mm. instagramista ja himoinnut kyseiseen paikkaan menemistä. Kannatti mennä! Oli nimittäin ihan taivaallista.

Helsingistä suuntasin vielä Cafe Mellstenin terassille tapaamaan Elliä. Kumpa toi ikävä tuuli vähän tyyntyis, niin terassillakin ois todella lämmin istuskella iltaan asti.

IMG_1944IMG_1987

Kurkkasin vähän huomisen ja lauantain sääennustetta. Pitäis lämmetä ja lämpömittarikin saattaa kivuta yli 20 asteen. Jes ihan huippua! :) Ehkä saatanki huomenna löytää itteni aurinkotuolista palvomassa aurinkoa.. Hah!

-Janina

4 kommenttia:

 1. Voi kun oot kaunis ja sulla on aivan ihana blogi! ♥ Jäin ehdottomasti seurailemaan..:)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kelit alkais hieman lämpenemään, tosiaan on ollu tosi viileitä eikä oo normaalia KESÄKUUSSA että ulos mennessä joutuu laittamaan hupparin ja pipon päähän että tarkenee! :'D
  Näyttääpäs hyviltä nuo jätskit! Tosi kivoja kuvia kans blogissas. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja oli kyllä ihan huippuhyvän makusia!! Onneks eilen ja tänään on ollu tosi hyvät kelit nyt! Toivottavasti tälläne jatkuu, eikä tuu takas viileet säät :/

   Poista