23.6.15

30 faktaa (video)

Päätin tehdä tälläsen videon, missä kerron muutamia faktoja musta! Toivottavasti saatte vähän paremman käsityksen siitä, millanen oon :)


-Janina

10 kommenttia:

 1. Oot ihan sairaan luonteva kameran eessä! (y) Nää videot on tosi hyvii, sun pitäs tehä enemmän näitä :)

  VastaaPoista
 2. Haha, moi oon Janina ja koulutan hamstereita :---D Ihanaihanaihana, mäkin muuten teen tota että pelottelen itteeni noilla ilmeillä peilin kautta.. Kiva kuulla etten oo ainoo outo. Nä sun videot on vaan ehkä maailman parhaita, keep going!!

  -SS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahh joo! xD Kaikki ongelmahamsut vaan tänne!! :D Jjess meit outoja onki enemmän!!!!! Ja superisti kiitos :))

   Poista
 3. Ei vitsi en kestä mite hauska oot!! :-D ja toi biisi tuolla taustalla sopii vielä niin hyvin! Aika moni noista faktoista kolahti myös omalle kohalle, varsinki kaikki nuo poskilla elämiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos hahaa jes en oo siis yksin mun poskien kanssa!! :D

   Poista
 4. Tosi harvoin jään lueskelemaan uusia blogeja, mut sun eka vastaan tullut video sai kattomaan näitä enemmänki! Oot tosi luonnollinen, kuten moni on sanonu ja näitä on kiva kattoa. :) Monesta kohtaa tunnistin itsenikin. Täytyy myös mainita, että ootkohan se "hamsterin kouluttaja", jonka videoita itekin katoin joskus ihan luomoutuneena, haha. :D Mulla oli itellä kans sillon kääpiöhamsteri ja mietin, että miten hitossa kukaan saa ne tyhjäpäät tekemään mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana saada tämmösiä kommentteja :) Hahah voi ei xD Itekki ihmettelen et miten mä oikeen sain koulutettua ne niin hyvin :D

   Poista